Υπηρεσίες Αποθήκευσης και Διανομής

Υπηρεσίες Αποθήκευσης και Διανομής σε Βουλγαρία Ιταλία & Ελλάδα

logistics-bulgaria
Order Fulfillment Distribution Center

Στην B.I.G. LOGISTICS παρέχουμε υπηρεσίες “Order Fulfillment Distribution Center” η οποία είναι κατάληλη κυρίως για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η υπηρεσία είναι κατάλληλη για όλους τους εμπορους και τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, μειωστε τον χρόνο και τα έξοδα διαχείρησης εμπορευμάτων.

Αποστολή του κέντρου διανομής της B.I.G. LOGISTICS είναι να ανταποκρίνεται στις παραγγελίες των πελατών με το σκεπτικό ότι πάντα υπάρχει διαθεσιμότητα προϊόντος, αλλά από την άλλη πλευρά δίνονται λογικά χρονικά περιθώρια για την προετοιμασία και την παράδοση των παραγγελιών. Ως αποτέλεσμα, μειωνόταν το ύψος των αποθεμάτων, ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιείτο το λεγόμενο “order fill rate”.

bulgaria-greece-logistics

Ιδανική υπηρεσία για μικρές επιχειρήσεις και ηλεκτρονικά καταστήματα
Με απλά λόγια χρησιμοποιείτε τις εγκαταστάσεις μας αποθηκευοντας τα εμπορευματα σας, στέλνετε τις παραγγελίες σας αυτοματοποιημένα με e-mail στην εταιρεία μας, προετοιμάζουμε και συσκευάζουμε τις παραγγελίες σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν τεθει και αποστέλονται καθημερινα στους πελάτες σας σε όλη την Ελλάδα, την Βουλγαρία αλλα και την υπόλοιπη Ευρώπη. Απλά γρήγορα και οικονομικά!

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη κάλυψη των αναγκων σας, καθώς και αναλυτική κοστολόγηση τους, παρακαλούμε επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.